« Terug naar overzicht

David Meekers voorzitter STVV, Takayuki Tateishi CEO

14 februari 2018

David Meekers wordt de nieuwe voorzitter van STVV. Hij volgt Yusuke Muranaka op die terug lid wordt van de Raad van Bestuur. Meekers maakte al deel uit van de Raad van Bestuur en was ook voorzitter van de STVV-jeugd en de businessclub. De 51-jarige Meekers woont in Wellen en genoot een universitaire opleiding economie. Hij leidt een accountantskantoor met drie vestigingen en een 45-tal werknemers.

Takayuki Tateishi wordt de nieuwe algemene directeur van STVV. De 48-jarige Tateishi is een voormalig profvoetballer en coach. In Japan bekleedde hij ook al enkele managementfuncties (tussen 2000 en 2017) bij Oita Trinita Sports en FC Tokyo. In de jaren ’90 voetbalde hij bij Esporte Clube Noroeste (Bra), Shonan Belmare (Jap), Tokyo Gas FC (nu FC Tokyo) en Oita Trinita (Jap). Tateishi debuteerde in 1999 als coach van de U18 bij laatstgenoemde club waar hij doorgroeide tot hoofdcoach. In 2006 ging hij aan de slag als coach bij Hellas Verona in Italië.

Takayuki ‘David’ Yajima wordt de nieuwe CFO van STVV. De 42-jarige Japanner was sinds 2013 aan de slag als team leader van de financiële afdeling van DMM.com. Voor hij bij DMM.com aan de slag ging, was hij investeerder bij een bank gespecialiseerd in het aankopen en verhandelen van bedrijven en gebouwen.

Stan Niesen blijft aan als commercieel directeur van STVV. De 44-jarige Niesen woont in Lummen en genoot een opleiding bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Limburg. Hij startte zijn carrière als verkoopspromotor bij HBVL en werkte daarna 14 jaar bij Roularta Media Group. Niesen startte zijn carrière in 2014 als commercieel directeur bij Stayen en STVV. Vanaf nu is hij enkel nog verantwoordelijk voor het commerciële luik van STVV.

Sven Menten blijft verantwoordelijk voor de wedstrijdorganisatie en de ticketing. Alain Coninx en Fiorenzo Mostien blijven op post om de communicatie en perscontacten te managen. Ook de andere werknemers van STVV blijven op post.

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier