WDR Travel

Toerisme - Reisorganisator

WDR Travel, gelegen te Hasselt, is reeds meer dan 40 jaar, een zelfstandig reisbureau. In 2017 legden wij ons nog meer toe op het organiseren van A la Carte reizen en groepsreizen, een activiteit waarin wij al jaren gespecialiseerd waren. Het organiseren van GROEPSREIZEN op maat voor verenigingen en bedrijven, zowel per autocar, trein als per vliegtuig en A-LA-CARTE REIZEN, reizen op maat voor individuelen reserveren is nu onze business.
WDR Travel Toerisme - Reisorganisator
Guffenslaan 17 Hasselt
Guffenslaan 17 Hasselt Open grote kaart

A-la-Carte reizen

WDR Travel verzorgt met plezier reizen op maat. Niet iedereen wil een standaard pakketreis. Dankzij ons efficiënt infomatica systeem vinden wij meteen de gepaste vlucht aan de juiste prijs, met de meest mogelijke flexibiliteit. Ruime keuze van vertrekluchthaven met aantrekkelijke prijzen voor lijnvluchten.

Tevens beschikken wij over een grote database aan hotels, zodat we voor elke bestemming meerdere keuzes kunnen aanbieden. Niet alleen hotelketens maar ook de kleinere charme hotels met iets meer karakter.

Met huurwagen: we kijken voor een bijpassende wagen die volledig aan uw behoeftes voldoet.

Met aangepaste transfer : wij regelen een privé transfer op de bestemming naar uw hotel.

Groepsreizen

Trekt uw groep erop uit met de trein, de bus of het vliegtuig? Gaat het om een culturele, educatieve of avontuurlijke rondreis? WDR Travel biedt altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding aan. We hebben immers zowel de ervaring als de goede contacten. Zo werken we rechtstreeks samen met de luchtvaartmaatschappijen en lokale agenten. 
Stuk voor stuk troeven die ons toelaten u de meest concurrentiële en op maat gemaakte offerte aan te bieden! Voor elke doelgroep wat wils:

  • Studenten, leerkrachten en begeleiders : Een educatieve schoolreis, uitwisselingsproject of taalvakantie?
  • Verenigingen : Cultureel, sport & professioneel..
  • Vrienden- of kennissengroepje : Dan zitten we graag even met jullie samen.
  • Easy going : Iets te vieren?
  • De fitte 50+ generatie : Tal van mogelijkheden! GO for it!
  • ….
Rene Nulens

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier