ICT verandert zeer snel, wij beschouwen het als onze taak om onze klanten te informeren over de nieuwste evoluties. Nieuwe technologiën & “smart” concepten bieden opportuniteiten tot optimalisatie en kostenbesparing. TRIUS is uw meedenkende vertrouwenspartner in deze sterk veranderende ICT & office wereld.
Trius ICT & Office infrastructuur
Henry Fordlaan 18 Genk
Henry Fordlaan 18 Genk Open grote kaart

COMPUTERS, STORAGE & NETWERKEN

De beschikbaarheid van bedrijfsgegevens is van vitaal belang voor elke onderneming. TRIUS biedt u de nieuwste cloud, storage en backup oplossingen. Onze ervaren techniekers zorgen voor een performant geheel met HP server oplossingen.

PRINT & COPY

Ontdek de Brother, HP en Ricoh print & copy oplossingen. Voor een vaste prijs neemt TRIUS alle printerzorgen uit uw handen. U kan een all-in contract afsluiten voor uw gekochte of geleasde printers en multifunctionals. U drukt op ‘print’ of ‘copy’, TRIUS zorgt voor de rest.

BUSINESS COMMUNICATION SOLUTIONS

Heeft u nood aan een telefooncentrale, IP bewakingscamera’s en bekabelingswerken, dan is TRIUS BCS uw partner. Een feilloze communicatie is van cruciaal belang voor uw onderneming.

KANTOORBENODIGDHEDEN

Met ons assortiment van 30.000 courante produkten in ons 1000m² grote stock en afhaalcentrum biedt TRIUS een antwoord op al uw kantoorbehoeften Onze medewerkers staan steeds met raad en daad klaar om u de juiste keuze te helpen maken. Ontdek onze unieke webshop. TRIUS, uw kantoorspecialist!

SMART TECHNOLOGIES

De ‘Smart ’ concepten zijn ook voor uw bedrijf toegankelijk.

De technologie wordt steeds slimmer en biedt mogelijkheden om ook uw bedrijf ‘slim’ te maken. Diverse devices en sensoren verzamelen continue data die kunnen geanalyseerd worden en kunnen bijdragen aan de bedrijfsvoering. Vergeten we ook niet dat IoT (internet of Things), Virtual & Augmentec reality (VR&AR) toepassingen standaard geïntegreerd zijn in nieuwe & dagdagelijkse producten.

Bart Van De Sompel | Frank Verjans

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier