De site Stayen is het stadion van voetbalclub STVV, een commerciële meerwaarde en uitbreiding van de stad Sint-Truiden. Het fungeert als poort van Haspengouw.
Stayen
Tiensesteenweg 168 Sint-Truiden
Tiensesteenweg 168 Sint-Truiden Open grote kaart

De site Stayen is een multifunctioneel en internationaal conference center in hartje Haspengouw. Het is de thuisbasis van eersteklasse voetbalclub STVV. Dit ultramodern complex beschikt onder andere over een hotel, winkels, kantoren, fitness, wellness, restaurants en een marktplein, wat van Stayen een unieke locatie maakt. Stayen is bijzonder want het slaagt erin verschillende settings aan te bieden op één enkele locatie.

Vergaderen op Stayen

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte? Stayen beschikt over zalen die variëren van 44m² tot 440m² en allemaal uitgerust zijn met de modernste faciliteiten. De catering op maat van de behoeften van de klant zorgt voor net dat tikkeltje extra voor, tijdens of na elke vergadering. Grote nationale en internationale bedrijven boeken wekelijks een vergaderzaal op Stayen, overtuigd door de multifunctionaliteit die de site te bieden heeft.

Congressen op Stayen

Het complex Stayen biedt ontzettend veel mogelijkheden om congresgangers in de beste omstandigheden te verwelkomen. Naast de verschillende ‘kleinere’ zalen, is Stayen enorm trots op de ‘Rvue’, een enorme, hypermoderne zaal van maar liefst 2.300 m² groot. De Rvue kijkt uit op het voetbalveld, waardoor uw congres zowel indoor als outdoor kan plaatsvinden. Daarnaast kunnen de 21 skyboxen omgebouwd worden tot break-outroom, wat nogmaals aantoont hoe multifunctioneel Stayen is. De site is makkelijk toegankelijk en u parkeert comfortabel in de ruime ondergrondse parking.

Evenementen op Stayen

Stayen beschikt over verschillende feestzalen om van elk event een succesverhaal te maken. Van persconferenties en productlanceringen tot bedrijfsevenementen en privéfeesten. De aanwezigheid van het prachtige voetbalstadion biedt ook de mogelijkheid tot een combinatie met de buitenfaciliteiten. De organisatie van een openluchtconcert of optreden behoort dan ook tot de opties. Alle ruimtes zijn uitgerust met de laatste technologiëen, waardoor uw specifieke wensen en noden ingevuld kunnen worden. Het eventteam van Stayen zorgt ervoor dat uw event even uniek wordt als de locatie waar het georganiseerd wordt.

Stan Niesen

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier