Egberghs verhoogt uw klanten trouw en helpt uw organisatie groeien. Met gezamenlijk opgezette acties die uw klanten en prospecten benaderen: als individu én op naam. Een directe aanspreking die dialoog stimuleert en zo een meetbare respons garandeert.
Egberghs Printing & beyond
Luikersteenweg 320 Hasselt
Luikersteenweg 320 Hasselt Open grote kaart

Pionier in de printwereld

Egberghs is al 70 jaar een pionier in de printwereld. Het bedrijf uit Hasselt onderscheidt zich door haar creativiteit en een uiterst persoonlijke aanpak met meetbare resultaten. “Wij geloven dat in deze hedendaagse gedigitaliseerde wereld, steeds meer mensen op zoek zijn naar tastbaarheid. Bedrijven en organisaties willen een duurzame band opbouwen met hun bestaande klanten en nieuwe klanten aan zich binden,” aldus Gert Vroonen, zaakvoerder van Egberghs.

“Wij helpen daarbij. Dankzij een uitgebalanceerde mix van print en nieuwe media. Waarbij we via digitale druk gepersonaliseerde communicatie opzetten die een hogere respons garandeert. En we via digitale applicaties campagnes meetbaar maken en interne printprocessen optimaliseren. Printing & Beyond.”

Brede waaier aan printoplossingen

Je kan bij Egberghs terecht voor een brede waaier aan printoplossingen. Van naamkaartjes, brochures en flyers tot panelen op groot formaat, spandoeken en zelfs online printapplicaties. Het engagement van Egberghs gaat veel verder dan louter uitvoerend printen. Een team van ‘mee-denkers’ kruipt dagelijks in het DNA van de klant om zo een gepaste on- en offline printstrategie voor te stellen. Meer inspiratie via meedenker@egberghs.be en www.egberghs.be.

Gert Vroonen

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier