DaVo

Officieel verdeler BMW, BMWi & MINI

Bij Davo leveren we maatwerk voor uw mobiliteit en die van uw medewerkers. Een persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn bij Davo standaard inbegrepen.
DaVo Officieel verdeler BMW, BMWi & MINI
Maastrichtersteenweg 529, Tongeren Spookvliegerlaan 1131, Sint-Truiden
Maastrichtersteenweg 529, Tongeren Spookvliegerlaan 1131, Sint-Truiden Open grote kaart

Al ruim 35 jaar staat Davo garant voor een dienstverlening op maat van al haar klanten, zowel particulier als professioneel.

De gedrevenheid en passie waarmee Vital Daenen en zijn echtgenote Jeaninne Vos, samen met hun zoon Karel, doorheen de jaren hun eigen zaak uitbouwden, vormen nog steeds de basis voor alle klantencontacten doorheen onze verschillende afdelingen.

Als trotse vertegenwoordiger van BMW, BMWi, BMW Premium Selection, MINI en MINI Used Car NEXT is Davo dan ook uitgegroeid tot de referentie in Limburg. Als familiebedrijf, kunnen we naast een zeer trouw cliƫnteel ook rekenen op zeer trouwe medewerkers. Intussen staan er dagelijks 70 gemotiveerde medewerkers voor u klaar in onze 2 concessies: Davo Tongeren & Davo Sint-Truiden.

In een steeds sneller evoluerende automobielsector zijn we ons zeer goed bewust van de boeiende uitdagingen waar we samen voor staan. Digitalisering en connectiviteit eisen een hoofdrol op en ook onze beleidsmakers zorgen steeds opnieuw voor fiscale uitdagingen.

Als professionele klant, mag u dan ook rekenen op maatwerk voor uw mobiliteit en die van uw medewerkers. Van advies bij het opstellen van uw carpolicy, up-to-date info over de autofiscaliteit tot een Service Level Agreement op maat van uw onderneming. Wij ontzorgen u, zodat u de focus kan houden op uw core-business! Een persoonlijke aanpak en flexibiliteit zijn bij Davo standaard inbegrepen.

Graag verwelkomen we u binnen onze Davo-familie om samen te werken aan de optimale mobiliteit voor uw onderneming!

Koen Stas

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier