Christiaens Wijnhuis

Wijnimport en (detail)handel.

Met ruim 25 jaar ervaring is Wijnhuis Christiaens een gevestigde waarde in Tongeren-Bilzen en ver daar buiten. Wij steken enorm veel tijd in het zoeken en blijven zoeken naar interessante wijnen. Wijnen die jullie verbazen! Originele wijnen die net iets meer zijn dan andere wijnen. En dit aan een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
Christiaens Wijnhuis Wijnimport en (detail)handel.
Ijzerbron 18 Tongeren
Ijzerbron 18 Tongeren Open grote kaart

Wijnhuis Christiaens, opgericht in 1985, is een gevestigde waarde in de handel van wijnen. Onder de leiding van bezieler Hans Christiaens groeide het bedrijf sterk, met een klantenbestand dat zich uitstrekt over het hele land. Om de verdere groeiplannen waar te maken, zocht Hans naar een samenwerking. Die kreeg begin 2017 vorm door de intrede van Hilde Smets, echtgenoot Christophe Schiepers en broer Stefan Smets.

Hans blijft instaan voor de aankoop van de wijnen en de samenstelling van het gamma. Stefan neemt de dagelijkse leiding op zich. Hij is erg vertrouwd met het laten groeien van bedrijven. Hilde en Christophe houden zich vooral bezig met enkele nieuwe aansluitende projecten. Samen is er de gezonde ambitie om het groeipad van de voorbije jaren verder te zetten, en dit met het behoud van de waarden.

Met vestigingen in Bilzen en Tongeren heeft Wijnhuis Christiaens de ideale uitvalsbasis en tevens voedingsbodem om te groeien naar omliggende landen, en verder! In het uitgebreide assortiment streeft Wijnhuis Christiaens naar wijnen waarvan het volledig plaatje klopt, met de wijn, de uitstraling, en de prijs als belangrijkste factoren.

Wij beschikken over een breed scala aan Europese en Zuid-Amerikaanse toppers, die exclusief in België, Benelux of zelfs Europa verdeeld worden. Met de nieuwe slagzin “love wine” verleiden wij u graag tot een intense wijnbeleving, dewelke uw zintuigen zal prikkelen en verlangen naar meer …

Stefan Smets

Interesse om lid te worden? Niet twijfelen!

Klik hier